Normal Range Digital zum kaméra Module

  • 2MP 37x Digital Zoom Camera Module

    2MP 37x Digital Zoom kaméra Module

    UV-ZN2237D

    37x 2MP Ultra Starlight Modul kaméra Digital

    • Rojongan Sinyal Digital LVDS sareng Kaluaran Video Sinyal Jaringan
    • Ngandung 1T Intelligent Calculation, Ngarojong Deep Algorithm Learning sareng Ningkatkeun Kinerja Algoritma Acara Intelligent
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Kaluaran Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Panerangan Rendah Starlight, 0.0005Lux / F1.4 (Warna), 0.0001Lux / F1.4 (B / W), 0 Lux sareng IR
    • 37x Optical Zoom, 16x Digital Zoom
    • Ngalihkeun Otomatis ICR, Monitor 24 Jam Beurang sareng Peuting

  • 2MP 26x Digital Zoom Camera Module

    2MP 26x Digital Zoom kaméra Module

    UV-ZN2126D

    2MP 26x Digital zum Blok kaméra Module

    • NDAA patuh Prodcut
    • 26x Optical Zoom, 16x Digital Zoom
    • Rojongan Sinyal Digital LVDS sareng Kaluaran Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Kaluaran Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Panerangan Rendah Starlight, 0,001Lux / F1,5 (Warna), 0,0005Lux / F1,5 (B / W), 0 Lux sareng IR
    • Ngalihkeun Otomatis ICR, Monitor 24 Jam Beurang sareng Peuting
    • Alus Katerangan Lemah sareng Kualitas Gambar Saé
    • Rojongan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Ngarojong Kompensasi Lampu Latar, Rana Éléktronik Otomatis, Adaptasikeun kana Lingkungan Pangimeutan Béda

  • 2MP 25x Digital Zoom Camera Module

    2MP 25x Digital Zoom kaméra Module

    UV-ZN2225D

    25x 2MP Ultra Starlight kaméra Digital Module

    • Rojongan Sinyal Digital LVDS sareng Kaluaran Video Sinyal Jaringan
    • Ngandung 1T Intelligent Calculation, Ngarojong Deep Algorithm Learning sareng Ningkatkeun Kinerja Algoritma Acara Intelligent
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Kaluaran Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Panerangan Rendah Starlight, 0.0005Lux / F1.5 (Warna), 0.0001Lux / F1.5 (B / W), 0 Lux sareng IR
    • 25x Optical Zoom, 16x Digital Zoom
    • Ngalihkeun Otomatis ICR, Monitor 24 Jam Beurang sareng Peuting
    • Alus Katerangan Lemah sareng Kualitas Gambar Saé
    • Rojongan Kontrol 3A (Auto White Balance, Auto Exposure, Auto Focus)
    • Ngarojong Kompensasi Lampu Latar, Rana Éléktronik Otomatis, Adaptasikeun kana Lingkungan Pangimeutan Béda

  • 2MP 33x Digital Zoom Camera Module

    2MP 33x Digital Zoom kaméra Module

    UV-ZN2133D

    33x 2MP Starlight Digital Kamera Module

    • Rojongan Sinyal Digital LVDS sareng Kaluaran Video Sinyal Jaringan
    • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Kaluaran Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
    • Cahaya Starlight Low, 0,001Lux / F1,5 (Warna), 0,0005Lux / F1,5 (B / W), 0 Lux sareng IR
    • 33x Optical Zoom, 16x Digital Zoom
    • Ngalihkeun Otomatis ICR, Monitor 24 Jam Beurang sareng Peuting
    • Alus Katerangan Lemah sareng Kualitas Gambar Saé
    • UV-ZN2133D mangrupikeun produk laris Univision. Ukuran produk ieu cocog pikeun kalolobaan produk di pasar. Ieu ngawengku pangsa pasar badag tina gerakan. Mibanda kinerja ongkos super luhur tur bisa diadaptasi kana sagala parabot kaméra AHD. Nyadiakeun panganteur Sony LVDS, kitu ogé panganteur CVBS, tim R & D profésional bisa nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa layanan ngaropéa

     


 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X