4MP Ledakan-Buktina Modul Kaméra

  • Intrinsically Safe Explosion-Proof 4x 4MP Camera Module

    Intrinsik Aman Ledakan-Buktina 4x 4MP Kamera Module

    UV-ZNS4104

    EX ib Ⅱ B Gb

    4x 4MP Starlight Modul Kaméra Jaringan Buktina Ledakan Sacara Intrinsik

    • Resolusi Maks: 4MP (2560×1440), Kaluaran Maks: Full HD 2560×1440@30fps Gambar Langsung
    • Ngandung 1T Intelligent Calculation, Ngarojong Deep Algorithm Learning sareng Ningkatkeun Kinerja Algoritma Acara Intelligent
    • Rojongan H.265/H.264/MJPEG Video Compression Algorithm, Multi-level Konfigurasi Kualitas Video sareng Encoding Setélan Kompleksitas
    • Starlight Low katerangan, 0.001Lux/F1.6(warna),0.0005Lux/F1.6(B/W),0 Lux kalawan IR

  • 4MP 33x Network Zoom Explosion-Proof Camera Module

    4MP 33x Network ngadeukeutkeun Ledakan-Buktina Modul Kaméra

    UV-ZN4133

    EX ib Ⅱ B Gb

    33x 4MP Starlight Network Kaméra Modul
    Kasaluyuan anu saé pikeun Integrasi Unit PT

    • Resolusi Max: 4MP (2560 * 1440), Kaluaran HD lengkep: 2560 * 1440@30fps Gambar Langsung
    • Rojongan H.265/H.264/MJPEG Video Compression Algorithm, Multi-level Konfigurasi Kualitas Video sareng Encoding Setélan Kompleksitas
    • Panerangan Rendah Starlight, 0,001Lux / F1,5 (Warna), 0,0005Lux / F1,5 (B / W), 0 Lux sareng IR
    • 33x Optical Zoom, 16x Digital Zoom
    • Rojongan Area Intrusion Deteksi, Cross-wates Deteksi, Gerakan Deteksi
    • Rojongan Téknologi 3-aliran, Unggal Aliran Bisa Dikonpigurasikeun Mandiri Sareng Resolusi Sareng Laju Pigura
    • Ngalihkeun Otomatis ICR, Monitor 24 Jam Beurang sareng Peuting

  • 4MP 4x Explosion-Proof Camera Module

    4MP 4x Ledakan-Buktina Modul Kaméra

    Modul kaméra kubah ledakan-buktina

    UV-SC4004-B1Cocog pikeun pamekaran kaméra kubah sareng integrasi

    • Résolusi pangluhurna tiasa ngahontal 4 juta piksel (2560×1440), sareng kaluaran maksimal HD lengkep 2560×1440@30fps gambar sacara real-time
    • Rojongan algoritma komprési video H.265 / H.264, ngarojong konfigurasi kualitas video multi-tingkat, coding pajeulitna setelan
    • Tingkat béntang ultra-low katerangan, 0.001Lux / F1.6 (warna), 0.0005Lux / F1.6 (hideung bodas), 0 Lux kalawan IR
    • Ngarojong zum optik 4x
    • Rojongan otomatis iris, pokus otomatis, kasaimbangan bodas otomatis, santunan lampu tukang jeung katerangan low (warna / hideung bodas) otomatis / fungsi konversi manual;
    • Fungsi positioning tilu diménsi unik ngajadikeun eta leuwih merenah, akurat tur gancang pikeun moto udagan;
    • Rojongan protokol ONVIF

  • 4MP 33x Explosion-Proof Camera Module

    4MP 33x Ledakan-Buktina Modul Kaméra

    Modul kaméra kubah ledakan-buktina
    Cocog pikeun pamekaran kaméra kubah sareng integrasi

    • 360 ° rotasi kontinyu horizontal, speed nepi ka 300 ° / s
    • Sababaraha modeu scan, fungsi euyeub tur praktis
    • Dasar logam sareng wadah gerakan
    • Video analog pilihan, input audio sareng kaluaran, input sareng kaluaran alarem, antarmuka RS485
    • Resolusi: nepi ka 4MP(2560*1440), Kaluaran Full HD: 2560*1440@30fps Gambar Langsung. Rojongan H.265/H.264/MJPEG Video Compression Algorithm, Multi-level Konfigurasi Kualitas Video jeung
    • Encoding Setélan pajeulitna. Panerangan Rendah Starlight,0.001Lux/F1.5(warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR

  • 4MP 33x Explosion-Proof Dome Camera Module

    4MP 33x Ledakan-Buktina Modul Kaméra Kubah

    Modul kaméra kubah ledakan-buktina
    Cocog jeung ngembangkeun sarta integrasi kaméra kubah

    • 360 ° rotasi kontinyu horizontal, speed nepi ka 300 ° / s
    • Sababaraha modeu scan, fungsi euyeub tur praktis
    • Dasar logam sareng wadah gerakan
    • Video analog pilihan, input audio sareng kaluaran, input sareng kaluaran alarem, antarmuka RS485
    • Resolusi: nepi ka 4MP(2560×1440),Kaluaran Full HD: 2560×1440@30fps Gambar Langsung. Rojongan H.265/H.264/MJPEG Video Compression Algorithm, Multi-level Konfigurasi Kualitas Video jeung
    • Encoding Setélan pajeulitna. Panerangan Rendah Starlight,0.001Lux/F1.5(warna),0.0005Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR