• UNIVISION THERMAL IMAGING

    ≤35mK NETD

    384 x 288 640 x 512 1280 x 1024

  • ULTRA PANJANG
    MODUL KAMERA ZOOM

    UV-ZN42120

    1260mm 120x Optical Zoom Kaméra

    Bawa anjeun ka bulan

Huanyu Vision dipikanyaho pikeun solusi sistem optoeléktronik pioneering na, kalayan seueur terobosan téknologi sareng industri munggaran dina portopolio na. Inovasi kami didorong ku kerjasama anu caket sareng panalungtikan, pamekaran, sareng pabrik sistem pencitraan infra red.

Huanyu Vision gaduh tim dukungan téknis profésional sareng tim penjualan kalayan langkung ti 100 staf pikeun mastikeun réspon gancang sareng nyiptakeun nilai pikeun kabutuhan mitra kami. Karyawan R&D inti asalna tina perusahaan internasional anu terkenal di industri, kalayan pangalaman rata-rata langkung ti 10 taun.

Huanyu Vision patuh kana prinsip bakat pikeun hirupna, sareng nyorong Kasaruaan Pikeun Sadaya Staf sareng nyayogikeun unggal staf platform anu saé pikeun diajar sareng pangembangan diri. Bakat kualitas luhur, kontributor High sareng perlakuan High mangrupikeun kabijakan perusahaan. Narik bakat ku karir, ngawangun bakat ku budaya, ngamotivasi bakat ku mékanisme, sareng ngajaga bakat ku pamekaran mangrupikeun konsép perusahaan.

maca deui