Moduli i kamerës për zmadhimin e rrjetit

 • 4MP 30x Ultra Low Illumination Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhim me ndriçim ultra të ulët 4MP 30x

  UV-ZNH4230

  Moduli i kamerës në rrjet me ndriçim ultra të ulët 30x 4MP
  Dalje MIPI 4mp, stabilizim imazhi Gyro

  • Rezolucioni maksimal: 4MP (2688×1520), Dalja maksimale: Full HD 2688×1520@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,0005Lux/F1,5(Ngjyrë),0,0001Lux/F1,5(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 30x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Zbulimi i ndërhyrjes së zonës mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes, mbrojtja e privatësisë, etj.
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën
 • 4MP 40x Ultra Low Illumination Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhim me ndriçim jashtëzakonisht të ulët 4 MP 40x

  UV-ZNH4240

  • Moduli i kamerës në rrjet me ndriçim ultra të ulët 40x 4MP
   Dalja MIPI 4mp opsionale, stabilizimi i imazhit Gyro opsional
  • Rezolucioni maksimal: 4MP (2688×1520), Dalja maksimale: Full HD 2688×1520@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,0005Lux/F1,5(Ngjyrë),0,0001Lux/F1,5(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 40x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Zbulimi i ndërhyrjes së zonës mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes, mbrojtja e privatësisë, etj.
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën
 • 2MP 20x AI ISP Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e ISP me 2 megapikselë 20x AI

  UV-ZNH2120

  • Kamera me ngjyra të plota me dritë të zezë, përmes algoritmit të përmirësimit të imazhit AI ISP, arrin ngjyra të plota me dritë ultra të ulët dhe ngjyra të plota mat
  • Rezolucioni maksimal: 2MP (1920×1080), Dalja maksimale: Full HD 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 001Lux/F1.6(Ngjyrë),0.0005ux/F1.6(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 20x, zmadhimi dixhital 16x
  • Zbulimi i ndërhyrjes së zonës mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes, mbrojtja e privatësisë, etj.
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën
  • Mbështet kompensimin e dritës së prapme, grila automatike elektronike, përshtatja me mjedise të ndryshme monitorimi
  • Mbështet reduktimin e zhurmës dixhitale 3D, shtypjen e dritës së lartë, stabilizimin elektronik të imazhit, dinamikën e gjerësisë optike 120 dB
  • Mbështetje 255 paracaktime, 8 patrulla
  • Mbështetni kapjen në kohë dhe kapjen e ngjarjeve
  • Mbështetni funksionet e orës me një klikim dhe funksionet e lundrimit me një klikim
  • Mbështet hyrjen dhe daljen audio me një kanal
  • Mbështet funksionin e lidhjes së alarmit me hyrjen dhe daljen e alarmit të integruar me një kanal
  • Mbështetje 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Mbështetni ONVIF
  • Ndërfaqet opsionale për zgjerim të përshtatshëm të funksionit
  • Njësia PT me madhësi të vogël dhe fuqi të ulët, e lehtë për t'u futur, PTZ
 • 4MP 4x Network Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 4 megapikselë 4x

  UV-ZN4204

  Moduli i kamerës në rrjet 4x 4MP Ultra Starlight
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Algoritmi inteligjent i të mësuarit të thellë
  • Deri në 4 MP (2560*1440), Dalje Full HD: 2560*1440@30 fps në transmetimin kryesor
  • Mbështet kodimin H.265/H.264/MJPEG
  • Ndriçim i ulët i dritës së yjeve, 0,0005 Lux/F1,6 (ngjyrë), 0,0001 Lux/F1,6 (B/W), 0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 4x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Zbulimi i lëvizjes

 • 5MP 20x Microscope Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhim të mikroskopit 5MP 20x

  UV-ZNS5120I

  Moduli i kamerës së rrjetit të mikroskopit 20x 5MP

  • Mbështetni distancën e objektit minimal 10 cm me fokus të plotë të qartë
  • Rezolucioni maksimal: 5MP (2560*1920), prodhimi maksimal: Full HD 2560*1920@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet daljen 4MP (2560*1440) HDMI
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Zmadhimi optik 20x, Zmadhimi dixhital 8x
  • Zbulimi i ndërhyrjes së zonës mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes, mbrojtja e privatësisë, etj.
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Mbështet kompensimin e dritës së prapme, grila automatike elektronike, përshtatja me mjedise të ndryshme monitorimi
  • Mbështet reduktimin e zhurmës dixhitale 3D, shtypjen e dritës së lartë, stabilizimin elektronik të imazhit, dinamikën e gjerësisë optike 120 dB
  • Mbështetje 255 paracaktime, 8 patrulla
  • Mbështetni kapjen në kohë dhe kapjen e ngjarjeve
  • Mbështetni funksionet e orës me një klikim dhe funksionet e lundrimit me një klikim
  • Mbështet hyrjen dhe daljen audio me një kanal
  • Mbështet funksionin e lidhjes së alarmit me hyrjen dhe daljen e alarmit të integruar me një kanal
  • Mbështetje 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Mbështetni ONVIF
  • Ndërfaqet opsionale për zgjerim të përshtatshëm të funksionit

 • 5MP 40x Microscope Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhim të mikroskopit 5MP 40x

  UV-ZNS5140I

  Moduli i kamerës së rrjetit të mikroskopit 40x 5MP

  • Mbështetni distancën e objektit minimal 10 cm me fokus të plotë të qartë
  • Rezolucioni maksimal: 5MP (2560*1920), prodhimi maksimal: Full HD 2560*1920@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet daljen 4MP (2560*1440) HDMI
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Zmadhimi optik 20x, Zmadhimi dixhital 8x
  • Zbulimi i ndërhyrjes së zonës mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes, mbrojtja e privatësisë, etj.
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Mbështet kompensimin e dritës së prapme, grila automatike elektronike, përshtatja me mjedise të ndryshme monitorimi
  • Mbështet reduktimin e zhurmës dixhitale 3D, shtypjen e dritës së lartë, stabilizimin elektronik të imazhit, dinamikën e gjerësisë optike 120 dB
  • Mbështetje 255 paracaktime, 8 patrulla
  • Mbështetni kapjen në kohë dhe kapjen e ngjarjeve
  • Mbështetni funksionet e orës me një klikim dhe funksionet e lundrimit me një klikim
  • Mbështet hyrjen dhe daljen audio me një kanal
  • Mbështet funksionin e lidhjes së alarmit me hyrjen dhe daljen e alarmit të integruar me një kanal
  • Mbështetje 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Mbështetni ONVIF
  • Ndërfaqet opsionale për zgjerim të përshtatshëm të funksionit

 • 4MP 86x Optical Image Stabilization Network Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës së zmadhimit të rrjetit të stabilizimit optik të imazhit 4MP 86x

  UV-ZN4286-O

  Moduli i kamerës së rrjetit me rreze ultra të gjatë 86x 4MP Starlight OIS

  • Stabilizimi optik i imazhit Lente me rreze ultra të gjatë 10~860 mm 86x
  • Mbështet mësimin e algoritmit të thellë për të përmirësuar performancën e algoritmeve inteligjente të ngjarjeve, fuqi informatike inteligjente 1T
  • Rezolucioni deri në 4MP (2560*1440), 2560*1440@30fps imazh të drejtpërdrejtë.
  • Algoritmi i kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimi i cilësisë së videos me shumë nivele dhe përcaktimi i kompleksitetit të kodimit
  • 0.0005Lux/F1.4(ngjyra),0.0001Lux/F1.4(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 86X, Zmadhimi dixhital 16X
  • E pajisur me teknologji unike kundër tundjes elektronike, teknologjinë e valëve të nxehtësisë dhe teknologjinë e depërtimit të mjegullës, kjo aparat fotografik mund të funksionojë në çdo mjedis. Lentet dhe sensori ultra-telefoto i nivelit të lartë kanë arritur performancë 100% sipas algoritmit tonë.
  • Dizajni i mbrojtjes së guaskës mbron në mënyrë të përsosur mjedisin e punës të lentës optike të nivelit të lartë, së bashku me funksionin e kompensimit të temperaturës dhe algoritmin e korrigjimit, mund të kualifikohet në mënyrë të përkryer për detyra monitorimi nën nevoja të ndryshme vëzhgimi në distanca ultra të gjata

   


 • 8MP 40x Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhim 8MP 40x

  UV-ZNS8240

  Moduli i kamerës së rrjetit Starlight 40x 8MP
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Rezolucioni maksimal: 8MP (3840×2160), Dalja maksimale: Full HD 3840×2160@30fps Live Image
  • Përmban llogaritjen inteligjente 0.8T, mbështet mësimin e thellë të algoritmit dhe përmirëson performancën e algoritmit inteligjent të ngjarjeve
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,001Lux/F1,8(Ngjyrë),0,0005Lux/F1,8(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 40x, zmadhimi dixhital 16x
  • Mbështetni shkrirjen optike, përmirësoni shumë efektin e mjegullës së imazhit
  • Mbështet funksionet bazë të zbulimit
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën
  • Mbështet kompensimin e dritës së prapme, grila automatike elektronike, përshtatja me mjedise të ndryshme monitorimi
  • Mbështet reduktimin e zhurmës dixhitale 3D, shtypjen e dritës së lartë, stabilizimin elektronik të imazhit, dinamikën e gjerësisë optike 120 dB
  • Mbështetje 255 paracaktime, 8 patrulla
  • Mbështetni kapjen në kohë dhe kapjen e ngjarjeve
  • Mbështetni funksionet e orës me një klikim dhe funksionet e lundrimit me një klikim
  • Mbështet hyrjen dhe daljen audio me një kanal
  • Mbështet funksionin e lidhjes së alarmit me hyrjen dhe daljen e alarmit të integruar me një kanal
  • Mbështetje 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Mbështetni ONVIF
  • Ndërfaqet opsionale për zgjerim të përshtatshëm të funksionit
  • Njësia PT me madhësi të vogël dhe fuqi të ulët, e lehtë për t'u futur, PTZ

 • 4MP 4X NDAA Compliant Network Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 4MP 4X NDAA në përputhje

  Përshkrim

  UV-ZNS4104

  Moduli i kamerës së rrjetit 4x 4MP, në përputhje me NDAA

  • Rezolucioni: deri në 4MP (2560*1440), Dalje me HD të plotë: 2560*1440@30 fps, imazh të drejtpërdrejtë.
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët i dritës së yjeve, 0,001 Lux/F1,6 (ngjyrë), 0,0005 Lux/F1,6 (B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 4x
  • Mbështet zbulimin e lëvizjes
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën

 • 4MP 92x Network Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 4MP 92x

  UV-ZN4292

  Moduli i kamerës së rrjetit Starlight 92x 4MP
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Rezolucioni maksimal: 4MP (2560×1440), Dalja maksimale: Full HD 2560×1440@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,0005Lux/F1,4(Ngjyrë),0,0001Lux/F1,4(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 92x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Mbështet zbulimin e lëvizjes
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove

 • 2MP 92x Network Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 2MP 92x

  UV-ZN2292

  Moduli i kamerës së rrjetit Starlight 92x 2MP
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Rezolucioni maksimal: 2MP (1920×1080), Dalja maksimale: Full HD 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,0005Lux/F1,4(Ngjyrë),0,0001Lux/F1,4(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 92x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Mbështet zbulimin e lëvizjes
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove

 • 4MP 6x Network Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 4MP 6x

  UV-ZN4206

  Moduli i kamerës në rrjet 6x 4MP Ultra Starlight
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Përmban llogaritjen inteligjente 1T, mbështet mësimin e thellë të algoritmit dhe përmirëson performancën e algoritmit inteligjent të ngjarjeve
  • Rezolucioni: deri në 4MP (2560*1440), Dalje me HD të plotë: 2560*1440@30 fps, imazh të drejtpërdrejtë.
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët i dritës së yjeve, 0,0005 Lux/F1,6 (ngjyrë), 0,0001 Lux/F1,6 (B/W), 0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 6x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Mbështet zbulimin e lëvizjes

37 Gjithsej
 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X