Modul i kamerës me rezistencë ndaj shpërthimit

 • Intrinsically Safe Explosion-Proof 4x 4MP Camera Module

  Modul i kamerës 4x 4MP në thelb të sigurt ndaj shpërthimit

  UV-ZNS4104

  EX ib Ⅱ B Gb

  4x 4MP Starlight Modul i kamerës së rrjetit të sigurt ndaj shpërthimit

  • Rezolucioni maksimal: 4MP (2560×1440), Dalja maksimale: Full HD 2560×1440@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Përmban llogaritjen inteligjente 1T, mbështet mësimin e thellë të algoritmit dhe përmirëson performancën e algoritmit inteligjent të ngjarjeve
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,001Lux/F1,6(ngjyrë),0,0005Lux/F1,6(B/W) ,0 Lux me IR

 • 4MP 33x Network Zoom Explosion-Proof Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 4MP 33x, i rezistuar ndaj shpërthimit

  UV-ZN4133

  EX ib Ⅱ B Gb

  Moduli i kamerës së rrjetit Starlight 33x 4MP
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Rezolucioni maksimal: 4MP (2560*1440), Dalje Full HD: 2560*1440@30fps Imazh i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,001Lux/F1,5(Ngjyrë),0,0005Lux/F1,5(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 33x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Zbulimi i ndërhyrjes së zonës mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën

 • 2MP 26x Digital Zoom Explosion-Proof Camera Module

  Modul i kamerës me zmadhimin dixhital 2 megapikselë 26x me rezistencë ndaj shpërthimit

  UV-ZN2126D

  EX ib Ⅱ B Gb

  Moduli i bllokimit të kamerës me zmadhim dixhital 2MP 26x

  • Produkt në përputhje me NDAA
  • Zmadhimi optik 26x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Mbështet sinjalin dixhital LVDS dhe daljen video të sinjalit të rrjetit
  • Rezolucioni maksimal: 2MP (1920×1080), Dalja maksimale: Full HD 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,001Lux/F1,5(Ngjyrë),0,0005Lux/F1,5(B/W) ,0 Lux me IR
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm i ulët dhe cilësi e shkëlqyeshme e imazhit
  • Mbështetje 3A Control (Auto Balance White, Auto Exposure, Auto Focus)
  • Mbështet kompensimin e dritës së prapme, grila automatike elektronike, përshtatja me mjedise të ndryshme monitorimi

 • 2MP 33x Network Zoom Explosion-Proof Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 2MP 33x me rezistencë ndaj shpërthimit

  UV-ZN2133

  EX ib Ⅱ B Gb

  Moduli i kamerës së rrjetit Starlight 33x 2MP
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Rezolucioni maksimal: 2MP (1920×1080), Dalja maksimale: Full HD 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,001Lux/F1,5(Ngjyrë),0,0005Lux/F1,5(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 33x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Zbulimi i ndërhyrjes së zonës mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën
  • Mbështet kompensimin e dritës së prapme, grila automatike elektronike, përshtatja me mjedise të ndryshme monitorimi

 • 2MP 33x Digital Zoom Explosion-Proof Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin dixhital 2MP 33x, i rezistueshëm ndaj shpërthimit

  UV-ZN2133D

  EX iB Ⅱ B Gb

  Moduli i kamerës dixhitale 33x 2MP Starlight

  • Mbështet sinjalin dixhital LVDS dhe daljen video të sinjalit të rrjetit
  • Rezolucioni maksimal: 2MP (1920×1080), Dalja maksimale: Full HD 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,001Lux/F1,5(Ngjyrë), 0,0005Lux/F1,5(B/W), 0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 33x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm i ulët dhe cilësi e shkëlqyeshme e imazhit
  • UV-ZN2133D është produkti më i shitur i Univision. Madhësia e këtij produkti është e përshtatshme për shumicën e produkteve në treg. Ajo zë një pjesë të madhe të tregut të lëvizjes. Ka një performancë me kosto super të lartë dhe mund të përshtatet me të gjitha pajisjet e kamerës AHD. Ofroni ndërfaqe Sony LVDS, si dhe ndërfaqen CVBS, ekipi profesional i R & D mund t'u ofrojë klientëve shërbime të ndryshme të personalizuara

   


 • 2MP 26x Network Zoom Explosion-Proof Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 2MP 26x me rezistencë ndaj shpërthimit

  UV-ZN2126

  EX iB Ⅱ B Gb

  Moduli i kamerës së rrjetit Starlight 26x 2MP
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Rezolucioni maksimal: 2MP (1920×1080), Dalja maksimale: Full HD 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,0005Lux/F1,5(Ngjyrë),0,0001Lux/F1,5(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 26x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Zbulimi i ndërhyrjes në zonën mbështetëse, zbulimi ndërkufitar, zbulimi i lëvizjes, mbrojtja e privatësisë, etj.
  • Mbështet teknologjinë me 3 transmetime, çdo transmetim mund të konfigurohet në mënyrë të pavarur me rezolucionin dhe shpejtësinë e kuadrove
  • Ndërrimi automatik ICR, monitor 24 orësh ditën dhe natën

 • 4MP 4x Explosion-Proof Camera Module

  Modul i kamerës 4 megapikselë me rezistencë ndaj shpërthimit

  Moduli i kamerës me kube kundër shpërthimit

  UV-SC4004-B1I përshtatshëm për zhvillimin dhe integrimin e kamerës me kube

  • Rezolucioni më i lartë mund të arrijë 4 milionë pikselë (2560×1440), dhe dalja maksimale e imazhit të plotë HD 2560×1440@30 fps në kohë reale
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264, mbështet konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele, vendosjen e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim ultra i ulët i nivelit të yllit, 0.001Lux/F1.6 (ngjyrë), 0.0005Lux/F1.6 (bardh e zi), 0 Lux me IR
  • Mbështet zmadhimin optik 4x
  • Mbështet irisin automatik, fokusin automatik, balancimin automatik të të bardhës, kompensimin e dritës së prapme dhe funksionin e konvertimit automatik/manual me ndriçim të ulët (ngjyrë/bardh e zi);
  • Funksioni unik i pozicionimit tre-dimensional e bën atë më të përshtatshëm, të saktë dhe të shpejtë kapjen e objektivit;
  • Mbështet protokollin ONVIF

 • 4MP 33x Explosion-Proof Camera Module

  Modul i kamerës 4MP 33x me rezistencë ndaj shpërthimit

  Moduli i kamerës me kube kundër shpërthimit
  I përshtatshëm për zhvillimin dhe integrimin e kamerës me kube

  • Rrotullim i vazhdueshëm horizontal 360°, shpejtësi deri në 300°/s
  • Mënyra të shumta skanimi, funksione të pasura dhe praktike
  • Baza metalike dhe mbajtëse e lëvizjes
  • Video opsionale analoge, hyrje dhe dalje audio, hyrje dhe dalje alarmi, ndërfaqe RS485
  • Rezolucioni: deri në 4MP (2560*1440), Dalje Full HD: 2560*1440@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë. Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe
  • Cilësimet e kompleksitetit të kodimit. Ndriçim i ulët i dritës së yllit, 0,001 Lux/F1,5 (ngjyrë), 0,0005 Lux/F1,5 (B/W) ,0 Lux me IR

 • 2MP 26x Explosion-Proof Camera Module

  Modul i kamerës 2MP 26x me rezistencë ndaj shpërthimit

  Moduli i kamerës me kube kundër shpërthimit
  I përshtatshëm për zhvillimin dhe integrimin e kamerës me kube

  • Rrotullim i vazhdueshëm horizontal 360°, shpejtësi deri në 300°/s
  • Mënyra të shumta skanimi, funksione të pasura dhe praktike
  • Baza metalike dhe mbajtëse e lëvizjes
  • Video opsionale analoge, hyrje dhe dalje audio, hyrje dhe dalje alarmi, ndërfaqe RS485
  • Rezolucioni: deri në 2MP (1920×1080), Dalje Full HD: 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë. Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe
  • Cilësimet e kompleksitetit të kodimit. Ndriçim i ulët i dritës së yllit, 0,001 Lux/F1,5 (ngjyrë), 0,0005 Lux/F1,5 (B/W) ,0 Lux me IR

 • 2MP 26x Explosion-Proof Dome Camera Module

  Moduli i kamerës me dome 2MP 26x me rezistencë ndaj shpërthimit

  Moduli i kamerës me kube kundër shpërthimit
  I përshtatshëm për zhvillimin dhe integrimin e kamerave me kube

  • Rrotullim i vazhdueshëm horizontal 360°, shpejtësi deri në 300°/s
  • Mënyra të shumta skanimi, funksione të pasura dhe praktike
  • Baza metalike dhe mbajtëse e lëvizjes
  • Video opsionale analoge, hyrje dhe dalje audio, hyrje dhe dalje alarmi, ndërfaqe RS485
  • Rezolucioni: deri në 2MP (1920×1080), Dalje Full HD: 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë. Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe
  • Cilësimet e kompleksitetit të kodimit. Ndriçim i ulët i dritës së yllit, 0,001 Lux/F1,5 (ngjyrë), 0,0005 Lux/F1,5 (B/W) ,0 Lux me IR

 • 4MP 33x Explosion-Proof Dome Camera Module

  Moduli i kamerës me dome 4MP 33x me rezistencë ndaj shpërthimit

  Moduli i kamerës me kube kundër shpërthimit
  I përshtatshëm për zhvillimin dhe integrimin e kamerave me kube

  • Rrotullim i vazhdueshëm horizontal 360°, shpejtësi deri në 300°/s
  • Mënyra të shumta skanimi, funksione të pasura dhe praktike
  • Baza metalike dhe mbajtëse e lëvizjes
  • Video opsionale analoge, hyrje dhe dalje audio, hyrje dhe dalje alarmi, ndërfaqe RS485
  • Rezolucioni: deri në 4MP (2560×1440), Dalje Full HD: 2560×1440@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë. Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe
  • Cilësimet e kompleksitetit të kodimit. Ndriçim i ulët i dritës së yllit, 0,001 Lux/F1,5 (ngjyrë), 0,0005 Lux/F1,5 (B/W) ,0 Lux me IR

 • 2MP 33x Explosion-Proof Dome Camera Module

  Moduli i kamerës dome 2MP 33x me rezistencë ndaj shpërthimit

  Moduli i kamerës me kube kundër shpërthimit
  I përshtatshëm për zhvillimin dhe integrimin e kamerave me kube

  • Rrotullim i vazhdueshëm horizontal 360°, shpejtësi deri në 300°/s
  • Mënyra të shumta skanimi, funksione të pasura dhe praktike
  • Baza metalike dhe mbajtëse e lëvizjes
  • Video opsionale analoge, hyrje dhe dalje audio, hyrje dhe dalje alarmi, ndërfaqe RS485
  • Rezolucioni: deri në 2MP (1920×1080), Dalje Full HD: 1920×1080@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë. Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe
  • Cilësimet e kompleksitetit të kodimit. Ndriçim i ulët i dritës së yllit, 0,001 Lux/F1,5 (ngjyrë), 0,0005 Lux/F1,5 (B/W) ,0 Lux me IR

13 Gjithsej