Aksesorë

 • LVDS-SDI Board

  Bordi i LVDS-SDI

  Bordi i LVDS-SDI

  1. Lidhni modulin e kamerës përmes ndërfaqes LVDS, identifikoni automatikisht formatin e videos me definicion të lartë të kamerës dhe nxirrni sinjale video SDI 1920*1080 25/30 fps, 50/60 fps
  2. Mbështet komunikimin serial 232 485
  3. Madhësia 43mm*43mm*11mm


 • LVDS-CVBS Board

  Bordi LVDS-CVBS

  Bordi LVDS-CVBS

  1. Lidhni modulin e kamerës përmes ndërfaqes LVDS, identifikoni automatikisht formatin e videos me definicion të lartë të kamerës dhe nxirrni sinjale video cvbs 720×576 (PAL) ose 720X480 (NTSC)
  2. Mbështet komunikimin serial 232 485
  3. Rrjeti mbështetës i hyrjes dhe daljes së alarmit me 1 kanal, dalje dhe dalje audio me 1 kanal
  4. Madhësia 46mmX46mm×23.7mm


 • LVDS-HDMI Board

  Bordi LVDS-HDMI

  Bordi LVDS-HDMI

  1. Lidhni modulin e kamerës përmes ndërfaqes LVDS, identifikoni automatikisht formatin e videos me definicion të lartë të kamerës dhe nxirrni sinjale video HDMI 1920*1080 50/60 fps
  2. Mbështet komunikimin serial 485
  3. Madhësia 45.1mm*46mm*8.6mm