Rreth Nesh

Është kënaqësi e madhe që kemi mundësinë të takojmë partnerët tanë të çmuar në faqen tonë të internetit.

Hangzhou Huanyu Vision Technology Co., Ltd., themeluar në korrik 2019, me zhvillim të shpejtë, ka qenë tashmë një ofrues kryesor në industrinë e modulit të kamerës zmadhuese në Kinë dhe ka fituar Certifikimin e Ndërmarrjes Kombëtare të Teknologjisë së Lartë në fillim të 2021. Huanyu Vision zotëron një ekip profesional mbështetës teknik dhe ekip shitjesh me mbi 50 staf për të siguruar përgjigje të shpejta dhe për të krijuar vlerë për nevojat e partnerëve tanë. Punonjësit kryesorë të R&D vijnë nga sipërmarrjet më të njohura ndërkombëtare në industri, me një përvojë mesatare prej më shumë se 10 vjetësh.

Filozofia e Kompanisë

Huanyu Vision i përmbahet parimit të talenteve gjatë gjithë jetës së tij dhe inkurajon Barazinë për të Gjithë Stafin dhe i ofron çdo stafi një platformë të mirë për të mësuar dhe vetë-zhvillim. Talentet me cilësi të lartë, kontribuues i lartë dhe trajtim i lartë janë politika e kompanisë. Tërheqja e talenteve me karrierë, formimi i talenteve me kulturë, motivimi i talenteve me mekanizëm dhe mbajtja e talentit me zhvillim janë koncepti i kompanisë.

about2
about1

Çfarë bëjmë ne

Huanyu Vision ka avancuar teknologjitë kryesore si kodimi audio dhe video, përpunimi i imazheve video. Linja e produkteve mbulon të gjitha seritë e produkteve nga 4x në 90x, Full HD në Ultra HD, zmadhimin normal me rreze të gjerë deri në zmadhimin ultra të gjatë, dhe po shtrihet në modulet termike të rrjetit, i cili përdoret gjerësisht në UAV, mbikqyrje dhe siguri, zjarri, kërkim-shpëtim, lundrim detar dhe tokësor dhe aplikacione të tjera të industrisë.

ÇERTIFIKIMI ISO9001

ISO9001

Ne kaluam certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë GB/T19001-2016/ISP9001:2015

ÇERTIFIKIMI CE

ce

Patentat dhe certifikatat e nderit

证书集合图

Një numër produktesh dhe teknologjish kanë marrë patentat kombëtare dhe të drejtat e autorit të softuerit dhe kanë marrë certifikimin CE, FCC dhe ROHS. Përveç kësaj, Huanyu Vision ofron shërbim profesional OEM dhe ODM për të përmbushur kërkesat e ndryshme të tregut. Përshtatja e markës dhe e gjuhës është e disponueshme për ne, kamera e zmadhimit me algoritmin e bërë me porosi është gjithashtu e pranueshme për ne.