Moduli i kamerës UAV 4 MP

 • 4MP 10x UAV Mini Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës mini zmadhimi 4MP 10x UAV

  UV-ZNS4110

  Moduli i kamerës UAV të rrjetit Starlight 10x 4MP

  • Rezolucioni maksimal: 4MP (2560×1440), Dalja maksimale: Full HD 2560×1440@30fps Imazhi i drejtpërdrejtë
  • Përmban llogaritjen inteligjente 1T, mbështet mësimin e thellë të algoritmit dhe përmirëson performancën e algoritmit inteligjent të ngjarjeve
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët Starlight, 0,001Lux/F1,6(Ngjyrë),0,0005Lux/F1,6(B/W) ,0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 10x
  • Mbështet zbulimin e lëvizjes, etj.
  • Kjo kamerë është e vogël në madhësi dhe e lehtë në peshë, dhe është shumë e lehtë për t'u integruar në robotë të ndryshëm të vegjël dhe sisteme të shikimit me dron.
  • Cilësia e shkëlqyer e figurës dhe shpejtësia e fokusimit lejojnë dronin të shohë qartë objektet edhe në fluturimin me shpejtësi të lartë
 • 4MP 6x UAV Mini Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës mini zmadhimi 4MP 6x UAV

  UV-ZN4206/4206D

  Moduli i kamerës së rrjetit UAV 6x 4MP Ultra Starlight

  • Zmadhimi optik 6x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Mbështet zbulimin e lëvizjes
  • Kamera e bllokimit të zmadhimit UAV e krijuar për dronët industrialë. Kontrolli është i thjeshtë dhe i pajtueshëm me protokollin VISCA. Nëse jeni njohur me kontrollet e kamerës SONY Block, është e lehtë të integroni kamerën tonë.
  • Informacioni GPS mund të regjistrohet kur bëni fotografi. Kjo mund të përdoret nga platformat e fluturimit për të parë trajektoren pas një ngjarjeje
  • Mbështet një kartë microSD 256 GB. Skedarët e regjistrimit mund të ruhen në formatin MP4. Nëse kamera fiket në mënyrë jo normale, skedari i videos do të humbasë. Ne mund ta riparojmë skedarin kur kamera nuk është ruajtur plotësisht.
  • Mbështet HDMI dhe ndërfaqen e rrjetit, mund të përshtatet me një sërë sistemesh transmetimi imazhi

 • 4MP 4x UAV Mini Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës 4 megapikselë 4x UAV Mini zmadhimi

  UV-ZN4204/4204D

  Moduli i kamerës në rrjet 4x 4MP Ultra Starlight

  • Përmban llogaritjen inteligjente 1T, mbështet mësimin e thellë të algoritmit dhe përmirëson performancën e algoritmit inteligjent të ngjarjeve
  • Rezolucioni: deri në 4 MP (2560 x 1440), Dalje Full HD: 2560 x 1440 @ 30 fps Imazhi i drejtpërdrejtë.
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264/MJPEG, konfigurimin e cilësisë së videos me shumë nivele dhe cilësimet e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim i ulët i dritës së yjeve, 0,0005 Lux/F1,6 (ngjyrë), 0,0001 Lux/F1,6 (B/W), 0 Lux me IR
  • Zmadhimi optik 4x, Zmadhimi dixhital 16x
  • Siguroni imazhe të gjalla dhe një fushë të gjerë shikimi, përmirësoni përvojën e përgjithshme të shikimit dhe përgatituni për kushte të ndryshme sportive dhe ndriçimi në infrastrukturën kritike dhe vendet industriale.

 • 4MP 25X Network Zoom Camera Module

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 4MP 25X

  UV-ZNN4125

  Moduli i kamerës me zmadhimin e rrjetit 25x 4MP
  Përputhshmëri e shkëlqyer për integrimin e njësisë PT

  • Mbështet fillimin e shpejtë, daljen e shpejtë të videos 7S
  • Rezolucioni më i lartë mund të arrijë 4 milionë pikselë (2560×1440), dhe prodhimi maksimal i imazheve në kohë reale me HD të plotë 2560×1440@30 fps
  • Mbështet algoritmin e kompresimit të videos H.265/H.264, mbështet konfigurimin e cilësisë së videos në shumë nivele, vendosjen e kompleksitetit të kodimit
  • Ndriçim ultra i ulët i Starlight, 0,001Lux/F1,67 (ngjyrë), 0,0005Lux/F1,67 (bardh e zi), 0 Lux me IR
  • Mbështet zmadhimin optik 25x, zmadhimin dixhital 16x

 Privacy settings
Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
✔ Accepted
✔ Accept
Reject and close
X