• Imazhe termale UNIVISION

  ≤35mK NED

  384 x 288 640 x 512 1280 x 1024

 • SHUMË ULTRA E GJATË
  MODULI I KAMERAVE ZOOM

  UV-ZN42120

  Kamera me zmadhim optik 1260 mm 120x

  Të çojë në hënë

Huanyu Vision është i njohur për zgjidhjet e tij pioniere të sistemit optoelektronik, me shumë përparime teknologjike dhe të parat në industri në portofolin e tij. Inovacioni ynë nxitet nga partneritetet tona të ngushta dhe dekada të kërkimit, zhvillimit dhe prodhimit të sistemeve të imazhit infra të kuqe

Huanyu Vision zotëron një ekip profesional mbështetës teknik dhe ekip shitjesh me mbi 100 staf për të siguruar përgjigje të shpejta dhe për të krijuar vlerë për nevojat e partnerëve tanë. Punonjësit kryesorë të R&D vijnë nga sipërmarrjet më të njohura ndërkombëtare në industri, me një përvojë mesatare prej më shumë se 10 vjetësh.

Huanyu Vision i përmbahet parimit të talenteve gjatë gjithë jetës së tij dhe inkurajon Barazinë për të Gjithë Stafin dhe i ofron çdo stafi një platformë të mirë për të mësuar dhe vetë-zhvillim. Talentet me cilësi të lartë, kontribuues i lartë dhe trajtim i lartë janë politika e kompanisë. Tërheqja e talenteve me karrierë, formimi i talenteve me kulturë, motivimi i talenteve me mekanizëm dhe mbajtja e talentit me zhvillim janë koncepti i kompanisë.

Lexo më shumë