Ласерска PTZ камера

 • Long Range Laser PTZ Camera Binocular type

  Ласерски PTZ камера со долг дострел Бинокуларен тип

  Интелигентна PTZ камера со HD ласер со долг домет

  UV-PV900DX-2292/2272/2252/4252

  • Поддржете ја приспособената услуга
  • Поддршка за складирање на опрема од две страни
  • Поддржете ласер, инфрацрвена термичка слика, зумирање на инфрацрвена светлина, ултразвук итн.
  • Далечинско прилагодување на оптичката оска: прилагодување преку IE прелистувач и клиентски софтвер
  • Поддршка за безжичен пренос на антена
  • Поддршка за напојување 12VDC, 24VDC, 24VAC
  • Погон на запчаник со црви со функција за самозаклучување
  • Минималната потрошувачка на енергија на целата машина≤12W
  • Ниво на заштита на целата машина: IP67
  • Компатибилен со Onvif

   


 • Long Range Laser PTZ Camera Monocular type

  Ласерски PTZ фотоапарат со долг дострел Монокуларен тип

  Интелигентна PTZ камера со HD ласер со долг домет

  UV-PV900SX-2126/2133/2237/4237/2146

  • Поддршка приспособена услуга
  • Поддршка за складирање на опрема од две страни
  • Поддржете ласер, инфрацрвена термичка слика, зумирање на инфрацрвена светлина, ултразвук итн.
  • Далечинско прилагодување на оптичката оска: прилагодување преку IE прелистувач и клиентски софтвер
  • Поддршка за безжичен пренос на антена
  • Поддршка за напојување 12VDC, 24VDC, 24VAC
  • Погон на запчаник со црви со функција за самозаклучување
  • Минималната потрошувачка на енергија на целата машина≤12W
  • Ниво на заштита на целата машина: IP67
  • Компатибилен со Onvif

   


 • 2km Smart Laser PTZ Camera

  Паметна ласерска PTZ камера од 2 км

  Производ за електронски стражар UV-DMS2132се заснова на технологија за снимање на видлива светлина со висока дефиниција со ултра ниска осветленост, технологија за интелигентна анализа со вештачка интелигенција, технологија за ласерско осветлување/распон, технологија за отфрлање звук и светлина, технологија за безжичен пренос, технологија за контрола на моќност, интелигентна преса, висока -Енергетски, лесни, модуларен и воено-ориентиран дизајн принципи, паметна ласерска камера која интегрира дневен и ноќен мониторинг, интелигентна анализа и активна одбрана. Има карактеристики на широка примена, флексибилно распоредување, без надзор, висок степен на интелигенција и силна еколошка приспособливост.


 • 5km Long Range Laser PTZ Intelligent Camera

  Интелигентна ласерска PTZ камера со долг домет од 5 км

  UV-PT2140-H4230E-LS1000

  Широко се користи во мониторинг на патишта и фабрики, транспортни центри, спречување шумски пожари, мониторинг на пристаништа, гранична безбедност, следење на далноводи и други сценарија
  Автоматско следење Изборно
  Откривање пожар и чад Изборно

 • 10km Long Range PTZ Camera 3km Laser Illuminator

  10km PTZ камера со долг дострел 3km Ласерски илуминатор

  UV-PT2315-2292-LS3000

  Широко се користи во мониторинг на патишта и фабрики, транспортни центри, спречување шумски пожари, мониторинг на пристаништа, гранична безбедност, следење на далноводи и други сценарија
  Автоматско следење Изборно
  Откривање пожар и чад Изборно

 • 20km Long Range PTZ Camera 5km Laser Illuminator

  20km PTZ камера со долг дострел 5km Ласерски илуминатор

  UV-PT7230-42100-LS5000

  Широко се користи во мониторинг на патишта и фабрики, транспортни центри, спречување шумски пожари, мониторинг на пристаништа, гранична безбедност, следење на далноводи и други сценарија
  Автоматско следење Изборно
  Откривање пожар и чад Изборно
  OIS опционален