Обиколка на фабриката

Производство
Ние собираме и произведуваме во работилница без прашина, а сите производи се тестираат пред пакувањето, за да се осигураме дека нашите клиенти можат да добијат производи со одличен квалитет.

Factory-Tour6
Factory-Tour6
Factory-Tour6

Истражување и развој
Ние поседуваме професионален и искусен тим за истражување и развој, со цел да станеме лидер во индустријата

Factory-Tour9
Factory-Tour9
Factory-Tour9

Испорака
Ветуваме дека сите пакети ќе бидат тестирани и ќе го чуваме целосно пред пратката

Factory-Tour12
Factory-Tour12
Factory-Tour12
Factory-Tour1
Factory-Tour1
Factory-Tour1
Factory-Tour1
Factory-Tour1