Додатоци

 • LVDS-SDI Board

  Одбор на LVDS-SDI

  Одбор на LVDS-SDI

  1. Поврзете го модулот на камерата преку интерфејсот LVDS, автоматски идентификувајте го видео форматот со висока дефиниција на камерата и емитувајте SDI видео сигнали 1920*1080 25/30 fps, 50/60 fps
  2. Поддршка 232 485 сериска комуникација
  3. Големина 43мм*43мм*11мм


 • LVDS-CVBS Board

  Одбор LVDS-CVBS

  Одбор LVDS-CVBS

  1. Поврзете го модулот на камерата преку интерфејсот LVDS, автоматски идентификувајте го видео форматот со висока дефиниција на камерата и емитувајте cvbs видео сигнали 720×576 (PAL) или 720X480 (NTSC)
  2. Поддршка 232 485 сериска комуникација
  3. Поддршка на мрежа 1-канален влез и излез за аларм, 1 канал аудио излез и излез
  4. Големина 46ммХ46мм×23,7мм


 • LVDS-HDMI Board

  Плочка LVDS-HDMI

  Плочка LVDS-HDMI

  1. Поврзете го модулот на камерата преку интерфејсот LVDS, автоматски идентификувајте го видео форматот со висока дефиниција на камерата и емитувајте HDMI видео сигнали 1920*1080 50/60 fps
  2. Поддршка 485 сериска комуникација
  3. Големина 45,1мм*46мм*8,6мм