• ТЕРМИЧКИ СЛИКИ UNIVISION

  ≤35mK НЕТД

  384 x 288 640 x 512 1280 x 1024

 • УЛТРА ДОЛГОДОКУМ
  МОДУЛ КАМЕРА ЗА ЗУМ

  UV-ZN42120

  Камера со оптички зум од 1260 mm 120x

  Ве однесе на месечината

Huanyu Vision е познат по своите пионерски решенија за оптоелектронски системи, со многу технолошки откритија и индустриски први во своето портфолио. Нашата иновација е поттикната од нашите блиски партнерства и децении на истражување, развој и производство на системи за инфрацрвена слика

Huanyu Vision поседува професионален тим за техничка поддршка и тим за продажба со над 100 вработени за да обезбеди брзи одговори и да создаде вредност за потребите на нашите партнери. Главните вработени за истражување и развој доаѓаат од врвни меѓународни познати претпријатија во индустријата, со просечно искуство од повеќе од 10 години.

Huanyu Vision се придржува до принципот на таленти до крајот на својот животен век и ја поттикнува еднаквоста за сите вработени и на секој персонал му обезбедува добра платформа за учење и саморазвивање. Висококвалитетните таленти, високиот придонес и високиот третман се политика на компанијата. Привлекување таленти со кариера, обликување таленти со култура, мотивирање таленти со механизам и одржување на талентот со развој се концепт на компанијата.

Прочитај повеќе