Modul Kamera Zoom Jaringan 4MP 25x

Katrangan singkat:

UV-ZN4225

25x 4MP Modul Kamera Jaringan Ultra Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
  • Resolusi Maks: 4MP(2560*1440),Output Full HD:2560*1440@30fps Gambar Langsung
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Iluminasi Kurang Starlight, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR
  • Zoom Optik 25x, Zoom Digital 16x
  • Dhukungan Deteksi Gerakan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Gunakake lensa zoom bermotor definisi tinggi 2 yuta piksel sing dikembangake dening kamera industri. Lensa iki nganggo desain koreksi optik sing unik, sing bisa kanthi otomatis mbenerake pemandangan sing ora fokus ing area cahya sing katon lan area infra merah sing cedhak lan ngontrol panyimpangan kanthi minimal. Bisa nyedhiyakake gambar warna sing apik ing wayah awan lan gambar ireng lan putih sing apik ing wayah wengi. Lensa nduweni fungsi kompensasi suhu sing dibangun, sing isih bisa nyedhiyakake gambar sing cetha ing lingkungan kanthi beda suhu sing gedhe.
    nakoni, nyelidiki
  • Ing efek zoom 25x, prabédan cilik isih bisa dibedakake kanthi jelas tanpa gambar sing surem, lan nduweni efek visi wengi sing apik banget ing cahya sing surem. Kanthi fungsi defogging khusus kita, isih ana ing cuaca kabut. Bisa mirsani obyek sing adoh. Fungsi gelombang anti-panas bisa mesthekake yen obyek sing diamati ora kena pengaruh fluktuasi gelombang panas ing lingkungan pengamatan panas. Fungsi anti-goyang elektronik bisa nyuda efek jitter gambar sing digawe nalika kamera goyang.
  • Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandhiri Kanthi Resolusi Lan Frame Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor 24 Jam Dina lan Wengi
  • Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Njupuk Wektu lan Jupuk Acara
  • Siji-klik watch lan One-klik Cruise Functions
  • Siji Channel Audio Input lan Output
  • Fungsi Alarm Linkage karo Input lan Output Weker Saluran Dibangun ing
  • 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • ONVIF
  • Antarmuka Pilihan kanggo Ekspansi Fungsi Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Solusi

Kanthi perkembangan cepet saka sepur kacepetan dhuwur China, safety transit rel wis dadi fokus manungsa waé. Saiki, cara ngawasi keamanan sepur isih adhedhasar pemeriksaan rutin dening wong, sing ora mung nggunakake dana lan tenaga kerja, nanging uga ora bisa ngawasi wektu nyata, lan risiko keamanan isih ana. Yen sarana teknis asli gagal nggayuh pancegahan safety sing efektif, supaya bisa nyegah kedadeyan kacilakan keamanan umum lan kacilakan ing operasi sepur, mula kudu nggunakake cara teknis sing luwih maju kanggo nggawe sistem pemantauan keamanan operasi sepur. . Sepur kerep lelungan ing wayah wengi. Amarga visibilitas sing kurang lan garis sing ora apik ing wayah wengi, iki ndadekake syarat sing luwih dhuwur babagan kejelasan gambar pengawasan video ing sadawane rel sepur, hub transportasi, lan tim panyuntingan lokomotif. Mung kanthi milih peralatan sing tepat lan nggunakake teknologi pengawasan wengi bisa dijamin efek video pengawasan wengi.

Telefoto definisi dhuwurmodul kamera, imager termal inframerah, gimbal, lan modul pelacakan presisi gao bebarengan wis dadi seperangkat peralatan pencitraan deteksi tliti kanthi otomatis kanthi otomatis, sing bisa digunakake kanthi stabil kanggo wektu sing suwe, kanthi kabeh-muter, kabeh cuaca , Sistem pengintaian sing nemokake, nglacak, ngenali lan ngawasi target lemah lan dhuwur ing sawayah-wayah. Zoom jarak adoh, sensitivitas deteksi dhuwur, integrasi prasaja, zoom optik terus-terusan maju, ora blur sajrone zoom, detail gambar sing ditingkatake, umur dawa lan efisiensi dhuwur, cocok kanggo ngawasi ladang minyak, ngawasi pelabuhan, ngawasi terowongan, ngawasi kebakaran alas, nylametake maritim, lsp. Lan skenario aplikasi liyane

Spesifikasi

Spesifikasi

kamera  Sensor gambar 1/1.8" Progressive Scan CMOS
Iluminasi Minimal Warna: 0.0005 Lux @ (F1.5, AGC ON); B/W: 0.0001Lux @ (F1.5, AGC ON)
Rana 1/25 kanggo 1/100.000; Ndhukung rana telat
Autoiris DC drive
Ngalih Awan / Wengi Filter potong ICR
Zoom digital 16x
Lensa  Dawane fokus 6.7-167.5mm, 25x Zoom Optik
Range Aperture F1.5-F3.4
Bidang pandang horisontal 57.9-3°(wide-tele)
Jarak Kerja Minimal 100mm-1500mm (jembar-tele)
kacepetan zoom Kira-kira 3,5 detik (optik, tele-tele)
Standar Kompresi  Kompresi Video H.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265 Profil Utama
H.264 Jinis Profil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate 32 Kbps~16Mbps
Kompresi Audio G.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate 64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar (Resolusi Maksimum: 2560*1440)  Aliran Utama 50Hz: 25fps (2560*1440,1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720); 60Hz: 30fps (2560*1440,1920 × 1080,1280 × 960,1280 × 720)
Aliran Katelu 50Hz: 25fps (704 × 576); 60Hz: 30fps (704 × 576)
Setelan gambar Saturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browsing
BLC Nyokong
Mode cahya AE / Prioritas Aperture / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode fokus Fokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Eksposur area / fokus Nyokong
Kabut optik Nyokong
Stabilisasi gambar Nyokong
Ngalih Awan / Wengi Otomatis, manual, wektu, pemicu weker
Ngurangi gangguan 3D Nyokong
Ngalih overlay gambar Ndhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing bisa disesuaikan
Wilayah kapentingan ROI ndhukung telung aliran lan papat wilayah tetep
Jaringan  Fungsi panyimpenan Dhukungan USB ngluwihi kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal sing diputus, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
Protokol TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol Antarmuka ONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
Pitungan pinter Daya komputasi cerdas 1T
Antarmuka Antarmuka njaba 36pin FFC (Port Jaringan, RS485, RS232, SDHC, Alarm In/Out, Line In/Out, daya)
Umum  Suhu Kerja -30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber daya DC 12V ± 25%
konsumsi daya 2.5W MAX (IR Maksimum, 4.5W MAX)
ukuran 117.3*57*69
Bobot 415g

ukuran

Dimension




  • Sadurunge:
  • Sabanjure: