Modul Kamera Zoom Jaringan 2MP 72x

Katrangan singkat:

UV-ZN2172

Modul Kamera Jaringan 72x 2MP
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
  • Ngandhut Pitungan Cerdas 1T, Ndhukung Pembelajaran Algoritma Jero lan Ningkatake Kinerja Algoritma Acara Cerdas
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Cahya Starlight Kurang, 0.001Lux/F1.8(Warna),0.0005Lux/F1.8(B/W),0 Lux karo IR
  • Zoom Optik 72x, Zoom Digital 16x
  • Ndhukung Defog Optik, Ngapikake Efek Kabut Gambar


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • UV-ZN2172 minangka ultra-telefoto starlight-level ultra-low-photo 1080P full HD dual-channel single IP fusion all-in-one modul inti, adhedhasar H.265 encoding gambar video cerdas low-bit-rate kanthi efisiensi dhuwur mesin Processing, lan ing wektu sing padha karo SONY ultra-kurang Sensor gambar definisi dhuwur illuminance bisa output full real-time 2,1 yuta piksel-tingkat gambar video dhuwur-definisi, nyediakake cetha, kualitas gambar Gamelan lan Gamelan lan rincian gambar nggoleki. Nggabungake 72x optical zoom ultra-dhuwur-definisi lensa cahya katon, lan bisa nyedhiyani saluran liyane akses video ing wektu sing padha. Iki ngrampungake input saluran dual lan enkoding gabungan liwat gerakan lan output liwat siji IP. Bisa digunakake kanggo integrasi produk kayata kamera kubah kacepetan variabel, pan-tilts terpadu lan produk liyane. Nyedhiyakake kasugihan saka antarmuka fungsi, output dual lan sistem ndhukung, utamané cocok kanggo ruangan, lalu lintas, lingkungan kurang cahya lan kahanan ndjogo video liyane sing mbutuhake resolusi dhuwur lan fokus otomatis. Bisa digunakake kanggo petrokimia, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, lan papan panyimpenan barang mbebayani. , Taman, pelabuhan, dermaga, proteksi geni lan papan ngawasi keamanan liyane nyedhiyakake gambar video kanthi katerangan ultra-kurang lan solusi sakabèhé.
  • Fungsi Deteksi Dasar
  • Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandhiri Kanthi Resolusi Lan Frame Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor 24 Jam Dina lan Wengi
  • Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantau sing Beda
  • 3D Digital Noise Reduction, High Light Suppression, Electronic Image Stabilization, 120dB Optical Width Dynamics
  • 255 Prasetel, 8 Patroli
  • Jupuk Wektu lan Jupuk Acara
  • Siji-klik Watch lan One-klik Cruise Functions
  • Siji Channel Audio Input lan Output
  • Fungsi Alarm Linkage Kanthi Input lan Output Alarm Saluran Terintegrasi
  • Fungsi Bluetooth, WiFi lan 4G
  • 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • ONVIF
  • Antarmuka Pilihan kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Aplikasi:

Jarak dawa 72x zoommodul kameraminangka desain terpadu elektro-optik sing inovatif. Dawane fokus tekan 504mm, sing nyedhiyakake fungsi ngawasi jarak adoh kayata petrokimia, tenaga listrik, tapel wates lan pertahanan pesisir, papan panyimpenan barang mbebayani, taman gedhe, pelabuhan laut lan dermaga, perlindungan kebakaran alas lan papan ngawasi keamanan liyane. Nduwe ukuran lan bobot cilik, sing bisa ngirit akeh ruang kanggo kabeh mesin uga biaya pangiriman.

UV-ZN2172 kanthi lensa dawa fokus 504mm nduweni perbesaran maksimal 72x, sing bisa ndeleng apa wae sajrone 3km. Kanthi bantuan kabut optik, anti-goyang, gelombang anti-panas lan fungsi liyane, bisa diarani ora bakal ana ing kahanan cuaca apa wae. Bakal mengaruhi efek deteksi

Pelabuhan, dermaga, pencegahan kebakaran alas, penyelamat maritim, platform pengeboran, inspeksi menara daya lan skenario aplikasi liyane sing cocog kanggo nggunakake modul kamera iki

Solusi

Saiki, total jarak tempuh tol ing negaraku wis tekan 30.000 kilometer, peringkat nomer loro ing donya. Kamentrian Komunikasi ngrancang yen ing taun 2020, dalan gedhe China bakal tekan 70.000 kilometer. Kanthi pangembangan ekonomi lan perbaikan standar urip wong, jalan tol kanthi cepet berkembang ing China. Ing wektu sing padha, sawetara wilayah wis wiwit ngenalake ngawasi dalan menyang sistem konstruksi manajemen lalu lintas lan wiwit main peran. Nanging, kanthi skala aplikasi sistem sing saya tambah akeh, kepiye cara nggawe sistem pemantauan jaringan skala gedhe kanthi efektif lan cara nglindhungi investasi kanthi efektif dadi luwih penting kanggo kabeh wong.
Tol ngawasi kondisi dalan wektu nyata saka tol utama. Departemen aplikasi sistem monitoring kalebu unit kayata Kantor Manajemen Expressway, Biro Manajemen Lalu Lintas Kota, lan Dinas Perhubungan Provinsi. Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri pengawasan lan akeh garis produk, kita wis ngluncurake kamera dalan khusus. Dalan gedhe dibangun ing antarane kutha-kutha, kanthi jembar spasial sing gedhe, lingkungan ruangan sing atos, lan biaya pangopènan sing dhuwur. Nalika ngrancang sistem pemantauan, peralatan kanthi teknologi diwasa lan karya sing stabil kudu dipilih. Hepu Weishi kamera laser long-distance ndadekake kabeh iki, laying serat optik ing extension saka Expressway kanggo ngirim video lan sinyal kontrol mbalikke. Serat optik nduweni jarak transmisi sing dawa, atenuasi sinyal sing kurang, lan rega sing murah, sing cocog kanggo transmisi jarak jauh. Sawise laying wis rampung, bisa digunakake kabeh babak taun, kang èfèktif bisa nyuda biaya pangopènan. Gunakake kubah kacepetan dhuwur utawa kamera laser jarak adoh lan kamera pencitraan termal kanggo ngawasi kendaraan sing liwat ing mburi ngarep.
Bisa kanthi efektif ngatasi masalah gangguan cahya sing kuwat saka lampu mobil, jangkoan multi-jalur loro-lorone ing wektu sing padha, sudut pandang sing amba, pencitraan sing jelas awan lan wengi, lan sapiturute, kanggo ketemu pemantauan wektu nyata 24 jam. dalan gedhe ing 800-1500 meter.72x optical zoom camera

Spesifikasi

Spesifikasi

kameraSensor gambar1/2.8” Progressive Scan CMOS
Iluminasi MinimalWarna: 0.001 Lux @ (F1.8, AGC ON); B/W: 0.0005Lux @ (F1.8, AGC ON)
Rana1/25 kanggo 1/100.000; Ndhukung rana telat
ApertureDC drive
Ngalih Awan / WengiFilter potong ICR
Zoom digital16x
LensaDawane fokus7-504mm, 72x Zoom Optik
Range ApertureF1.8-F6.5
Bidang Pandang Horisontal42-0.65° (tele amba)
Jarak Kerja Minimal100mm-2500mm (jembar-tele)
Kacepetan ZoomKira-kira 6s (optik, tele-tele)
Standar KompresiKompresi VideoH.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265Profil Utama
H.264 JinisProfil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate32 Kbps~16Mbps
Kompresi AudioG.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:1920*1080Aliran Utama50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720); 60Hz: 30fps(1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu50Hz: 25fps (704 x 576); 60Hz: 30fps (704 x 576)
Setelan GambarSaturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browsing
BLCNyokong
Mode PaparanAE / Prioritas Apertur / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode FokusFokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / FokusNyokong
Defog OptikNyokong
Stabilisasi GambarNyokong
Ngalih Awan / WengiOtomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise ReductionNyokong
Ngalih Gambar OverlayNdhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing disesuaikan
Wilayah MinatNdhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
JaringanFungsi PanyimpenanNdhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
ProtokolTCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol AntarmukaONVIF(PROFIL S,PROFIL G)
AntarmukaAntarmuka njaba36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
UmumSuhu Kerja-30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
Umum sumber dayaDC 12V ± 25%
konsumsi daya2.5W MAX (ICR, 4.5W MAX)
ukuran138,5x63x72,5mm
Bobot576g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: