2MP 26x Network Zoom Explosion-Proof Kamera Modul

Katrangan singkat:

UV-ZN2126

EX iB Ⅱ B Gb

26x 2MP Modul Kamera Jaringan Starlight
Kompatibilitas sing apik kanggo Integrasi Unit PT

  • Resolusi Maks: 2MP (1920×1080), Output Maks: Full HD 1920×1080@30fps Gambar Langsung
  • Dhukungan Algoritma Kompresi Video H.265/H.264/MJPEG, Konfigurasi Kualitas Video Multi-level lan Setelan Kompleksitas Encoding
  • Iluminasi Kurang Starlight, 0.0005Lux/F1.5(Warna),0.0001Lux/F1.5(B/W),0 Lux with IR
  • Zoom Optik 26x, Zoom Digital 16x
  • Dhukungan Deteksi Intrusi Area, Deteksi Lintas Wates, Deteksi Gerakan, Tameng Privasi, lsp.
  • Dhukungan Teknologi 3-stream, Saben Aliran Bisa Dikonfigurasi Mandiri Kanthi Resolusi Lan Frame Rate
  • Ngalih Otomatis ICR, Monitor Dina lan Wengi 24 Jam


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

  • Ndhukung Kompensasi Lampu Latar, Rana Elektronik Otomatis, Adaptasi menyang Lingkungan Pemantauan sing Beda
  • Fitur produk
    2 yuta piksel nyedhiyakake kualitas gambar lan warna kanthi definisi dhuwur.
    Nduweni kemampuan ngawasi 24 jam. Nyedhiyani gambar warna definisi dhuwur ing wayah awan; nyedhiyakake gambar ireng lan putih sing apik ing wayah wengi.
    Produk kasebut wis ngalami tes anti-geter lan tes suhu dhuwur lan kurang, lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan industri sing atos.
    Lensa nganggo standar kelas militer lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan sing ekstrem -30 ℃ ~ 60 ℃, kanthi adaptasi lingkungan sing apik.
  • Nduwe akeh antarmuka lan protokol komunikasi PTZ sing bisa nyukupi kabutuhan macem-macem kamera. Tim R&D hardware profesional bisa ngatur antarmuka khusus miturut syarat pelanggan. Tim R&D piranti lunak bisa kerja sama karo pelanggan kanggo ngatur antarmuka operasi sing dibutuhake pelanggan. Perusahaan iki didegaké nganti saiki. Kita wis nglayani macem-macem pelanggan, lan wis nyedhiyakake layanan sing ora kaetung, sing kabeh nggambarake profesionalisme tim kita.
  • 3D Digital Noise Reduction kasedhiya, Suppression cahya dhuwur, Stabilisasi Gambar Elektronik, 120dB Optical Width Dynamics
  • Ndhukung One-click Watch lan One-click Cruise Functions
  • Sistem pelacakan cerdas
  • Salah siji cara Audio mlebu lan metu
  • Panyimpenan maksimal nganti 256G Micro SD / SDHC / SDXC
  • Dhukungan sumur protokol ONVIF
  • Antarmuka Pilihan Mandiri kanggo Ekspansi Fungsi sing Trep
  • Ukuran Cilik lan Kurang Daya, Gampang Dipasang Unit PT, PTZ

Solusi

Kanthi perkembangan cepet saka sepur kacepetan dhuwur China, safety transit rel wis dadi fokus manungsa waé. Saiki, cara ngawasi keamanan sepur isih adhedhasar pemeriksaan rutin dening wong, sing ora mung nggunakake dana lan tenaga kerja, nanging uga ora bisa ngawasi wektu nyata, lan risiko keamanan isih ana. Yen sarana teknis asli gagal nggayuh pancegahan safety sing efektif, supaya bisa nyegah kedadeyan kacilakan keamanan umum lan kacilakan ing operasi sepur, mula kudu nggunakake cara teknis sing luwih maju kanggo nggawe sistem pemantauan keamanan operasi sepur. . Sepur kerep lelungan ing wayah wengi. Amarga visibilitas sing kurang lan garis sing ora apik ing wayah wengi, iki ndadekake syarat sing luwih dhuwur babagan kejelasan gambar pengawasan video ing sadawane rel sepur, hub transportasi, lan tim panyuntingan lokomotif. Mung kanthi milih peralatan sing tepat lan nggunakake teknologi pengawasan wengi bisa dijamin efek video pengawasan wengi.

Aplikasi:

Kamera zoom jaringan 26x nduweni ukuran cilik kanthi bobot entheng, sing bisa dipasang ing PTZ cilik. Bisa digunakake ing dalan, dalan, alun-alun, parkir, supermarket, prapatan, GYM, stasiun, lsp.

Sistem anti-UAV, pengawasan keamanan umum, panangkepan video lan sistem kamera sing bisa dipasang ing saluran banyu, sistem transmisi lan piranti tampilan sing dipasang ing pusat komando kanggo nggoleki lan nemokake lan ngenali target kanthi cepet, lan ngleksanakake ngawasi operasi saluran banyu 24 jam. , kontrol lepas pantai lan pelabuhan lan aktivitas ilegal Video lan koleksi bukti

Sistem kasebut bisa mlaku kanthi terus-terusan nganti suwe, nggunakake teknologi transmisi modern kanthi lengkap, nyadari enggo bareng informasi, ningkatake tingkat manajemen lan efisiensi kerja, lan ngirit tenaga kerja, sumber daya material lan sumber daya finansial.

Spesifikasi

Spesifikasi

kameraSensor gambar1/2.8” Progressive Scan CMOS
Iluminasi MinimalWarna: 0.001 Lux @ (F1.5,AGC ON); B/W:0.0005Lux @ (F1.5,AGC ON)
Rana1/25 kanggo 1/100.000; Ndhukung rana telat
ApertureDC drive
Ngalih Awan / WengiFilter potong ICR
Zoom digital16x
LensaDawane fokus5-130 mm,26x Zoom Optik
Range ApertureF1.5-F3.8
Bidang Pandang Horisontal56.9-2.9°(wiyar-tele
Jarak Kerja Minimal100mm-1500mm (jembar-tele)
Kacepetan ZoomKira-kira 3,5 detik (optik, tele-tele)
Standar KompresiKompresi VideoH.265 / H.264 / MJPEG
Tipe H.265Profil Utama
H.264 JinisProfil BaseLine / Profil Utama / Profil Dhuwur
Video Bitrate32 Kbps~16Mbps
Kompresi AudioG.711a/G.711u/G.722.1/G.726/MP2L2/AAC/PCM
Audio Bitrate64Kbps(G.711)/16Kbps(G.722.1)/16Kbps(G.726)/32-192Kbps(MP2L2)/16-64Kbps(AAC)
Gambar(Resolusi maksimum:1920*1080Aliran Utama50Hz: 25fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720); 60Hz: 30fps (1920 × 1080, 1280 × 960, 1280 × 720)
Aliran Katelu50Hz: 25fps (704×576); 60Hz: 30fps (704×576)
Setelan GambarSaturasi, Padhang, Kontras lan Ketajaman bisa diatur liwat sisih klien utawa browser
BLCNyokong
Mode PaparanAE / Prioritas Apertur / Prioritas Rana / Eksposur Manual
Mode FokusFokus Otomatis / Fokus Siji / Fokus Manual / Fokus Semi Otomatis
Area Exposure / FokusNyokong
DefogNyokong
Stabilisasi GambarNyokong
Ngalih Awan / WengiOtomatis, manual, wektu, pemicu weker
3D Noise ReductionNyokong
Ngalih Gambar OverlayNdhukung overlay gambar 24-bit BMP, area sing disesuaikan
Wilayah MinatNdhukung telung lepen lan papat wilayah tetep
JaringanFungsi PanyimpenanNdhukung kertu Micro SD / SDHC / SDXC (256G) panyimpenan lokal offline, NAS (dukungan NFS, SMB / CIFS)
ProtokolTCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, RTP, RTSP, RTCP, NTP, SMTP, SNMP, IPv6
Protokol AntarmukaONVIF (PROFIL S, PROFIL G)
Fitur SmartDeteksi cerdasDeteksi lintas wates, deteksi intrusi area, mlebu /
deteksi area ninggalake, deteksi nglayang, deteksi kumpul personel, deteksi gerakan cepet, deteksi parkir / njupuk
deteksi, deteksi owah-owahan pemandangan, deteksi audio, deteksi fokus virtual, deteksi pasuryan
AntarmukaAntarmuka njaba36pin FFC (Port jaringan, RS485, RS232, CVBS, SDHC, Alarm In/Out
Line In/Out, daya)
UmumSuhu Kerja-30 ℃ ~ 60 ℃, humidity≤95% (non-kondensasi)
sumber dayaDC 12V ± 25%
konsumsi daya2.5W MAX(ICR, 4.5W MAX)
ukuran97,5 × 61,5 × 50 mm
Bobot256g

ukuran

Dimension


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: