• UNIVISION THERMAL IMAGING

    ≤35mK NETD

    384 x 288 640 x 512 1280 x 1024

  • ULTRA LONG RANGE
    MODUL KAMERA ZOOM

    UV-ZN42120

    Kamera Zoom Optik 1260mm 120x

    Nggawa sampeyan menyang rembulan

Huanyu Vision dikenal minangka perintis solusi sistem optoelektronik, kanthi akeh terobosan teknologi lan industri pisanan ing portofolio. Inovasi kita didhukung dening kemitraan sing cedhak lan riset, pangembangan, lan manufaktur sistem pencitraan inframerah sing wis puluhan taun.

Huanyu Vision duwe tim dhukungan teknis profesional lan tim dodolan kanthi luwih saka 100 staf kanggo njamin respon cepet lan nggawe nilai kanggo kabutuhan mitra. Karyawan R&D inti asale saka perusahaan internasional sing kondhang ing industri kasebut, kanthi pengalaman rata-rata luwih saka 10 taun.

Huanyu Vision netepi prinsip bakat nganti umure, lan nyengkuyung Kesetaraan Kanggo Kabeh Staf lan nyedhiyakake saben staf platform sing apik kanggo sinau lan pangembangan diri. Talenta kualitas dhuwur, Kontributor dhuwur lan perawatan dhuwur minangka kabijakan perusahaan. Narik bakat kanthi karir, mbentuk bakat kanthi budaya, motivasi bakat kanthi mekanisme, lan njaga bakat kanthi pangembangan minangka konsep perusahaan.

maca liyane